Бизнес със семена

Axereal България предлага различни видове сертифицирани семена високодобивна пшеница на Isterra, твърда пшеница и пивоварен ечемик. Също така предлагаме соя и грах, старателно подбрани от асортимента на различни семенарски къщи. Ако проявявате интерес към търговия, производство или специфично партньорско финансиране, моля, обърнете се към нашите колеги.

   Микро гранулиран тор

Loc'Ax Multi 3 е микро гранулиран стартерен тор, разработен от Axereal Group, чийто състав е определен съгласно нашите собствени хранителни изследвания. Съставът на микро гранулирания тор е съобразен с нуждите на различните култури и съдържа най-необходимите хранителни съставки за развитието на младите растения (азот, фосфор, сяра, микроелементи). Целта на микро гранулирания тор Loc'Ax, вложен в непосредствена близост до семената, е да достигне максималния потенциал на растенията.

   Листен тор

Предлагаме четири продукта от семейството на листния тор Oligo-Star.

Starter:

Листен тор, базиран на фосфор и магнезий. Подхранва и стимулира производителността на растенията и активира почвата като повишава капацитета на хранителния прием.

Valor K+:

Калиев нитрат био стимулиращ листен тор, богат на сяра (S-S03). Подхранва и стимулира производителността на растенията и активира почвата като повишава капацитета на хранителния прием.

Proleo:

Листен и почвен тор с бор и молибден. Повишава по естествен начин подхранването на растенията като активира минералите в почвата.

Axagreen:

Концентрирана формула листен биостимулатор с азот, магнезий и сяра за житни култури в края на цикъла. Подхранва растението с достатъчно количество азот и магнезий, като същевременно е напълно безопасен за околната среда.